Myyjälle

Arvoisa myyjä

Tiedämme, että liiketoimintasi menestys perustuu tehokkuuteen ja kustannustehokkuuteen. Siksi olemme Rakentaja Outletissa innoissamme tarjotessamme sinulle mahdollisuutta saada tuotteesi myyntiin vaivattomasti ja edullisesti verkkosivullamme, joka on omistettu outlet-rakennusmateriaaleille.

Myyjäksi ryhtyminen

Rekisteröidy palveluumme ja klikkaa “ryhdy myyjäksi” painiketta (HUOM. Rakentaja Outletissa myyminen vaatii käyttäjältä y-tunnusta, muissa tapauksissa ole yhteydessä Rakentaja Outletin realisointi palveluun).

Kun olemme tarkistaneet rekisteröinnin saatte linkin sähköpostiinne maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj:n sivustolle, jossa täytetään seuraavat tiedot:

 

  • Yrityksen tiedot
  • Yrityksen omistajien ja edunsaajien tiedot
  • Yhteystiedot
  • Pankkitiedot ja tilinumero johon myyntinne tilitetään

      

Kun Paytrail on vahvistanut tiedot (n. 1-2pv). Saatte sähköpostiinne vahvistuksen myyjäksi ryhtymisestä ja pääsette listaamaan ja myymään tuotteita Rakentaja Outletissa.

 

Paytrail Oy välittää kaikki sivustollamme tapahtuneet maksut. Paytrail on luotettava kotimainen toimija jonka avulla kaikki kaupankäynnin osapuolet varmistuvat turvallisesta ja luotettavasta rahaliikenteestä.

 

(Ongelmatilanteissa olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun info@rakentajaoutlet.fi)

Miten myyt tuotteita

Kun olette rekisteröityneet sivuillamme myyjäksi ja olemme Paytrailin kanssa tarkistaneet tietonne, pääset myymään tuotteitasi Rakentaja Outletissa ilman rajoituksia ilmoitusten määrään.

  • Mene sivulle “Oma tili”
  • Klikkaa kohtaa “Myyjän kojelauta”
  • “Lisää tuote”

 

 

Lisää sivulla kaikki tuotteenne tarvittavat tiedot ja kuvat ja paina kohtaa “lisää tuote”

(Ongelmatilanteissa olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun info@rakentajaoutlet.fi)

Vaivaton myyntiprosessi:

Rakentaja Outletin verkkosivulla myyntisi on helppoa ja nopeaa. Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen alustan, jossa voit listata tuotteesi ja saavuttaa laajan asiakaskunnan ilman turhia mutkia.

Edulliset myyntikustannukset

Ymmärrämme, että kustannustehokkuus on sinulle tärkeää. Siksi tarjoamme Rakentaja Outletissa edulliset myyntikustannukset, jotta voit optimoida katteesi ja tehdä ylijääneiden rakennusmateriaaliesi myynnistä kannattavaa

Laajennettu asiakaskunta

Outlet-rakennusmateriaalimme houkuttelevat monipuolisen asiakaskunnan, joka etsii laadukkaita tuotteita edullisin hinnoin. Liittymällä meidän alustallemme saat mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita ja laajentaa markkinaosuuttasi.

Markkinointituki:

Rakentaja Outlet tarjoaa markkinointitukea, joka auttaa sinua tuotteidesi näkyvyyden lisäämisessä. Hyödynnämme sosiaalisen median kanavia, mainontaa ja muita markkinointistrategioita varmistaaksemme, että tuotteesi erottuvat kilpailusta.

Asiantunteva auttava asiakastuki:

Rakentaja Outlet tiimimme on täällä auttamassa sinua koko myyntiprosessin ajan. Jos tarvitset apua tuotteidesi listauksessa tai sinulla on kysymyksiä, olemme aina valmiina auttamaan varmistaaksemme, että myyntisi sujuu kitkattomasti.